شال عزاداری ،ویژه آقایان شیک پوش! شال زيبا و منحصر به فرد براي عزاداران واقعي ، تقديم به عاشقان سيدالشهدا … شال عزاداری یک شال فوق العاده شیک و زیبا برای آقایان خوش سلیقه و عزاداران واقعی می باشد. این شال با بهترین کیفیت و بهترین نوع چاپ برای اولین بار از طریق فروشگاه میهن استور عرضه می شود … برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر از این محصول اینجا را کلیک کنید ... مجله پزشکی آیا به هنگام عصبانیت با ناخن هایتان بازی می کنید؟ از راه دهان نفس کشیدن:خوب است یا بد؟ تنفس دهانی، صورت را کشیده و دراز میکند. در دنیای ماشینی امروز که آلودگی هوا بیداد میکند و حساسیتهای تنفسی فراوان است، این مشکل زیاد دیده میشود... خواص فندق تازه ترکیبات شیمیایی: تاکنون نام معاینه ضدپیری را شنیده اید؟ براي دادن نظرات اينجا كليك كنيد
هديه اي مناسب براي عاشقان امام حسین (ع) ….با طراحي متفاوت و خيره كننده، ويژه ي ماه محرم و ايام عزاداري. این شال با بهترین کیفیت و قیمت استثنایی 9800 تومان عرضه می شود.
عادت ناخوشایند جویدن ناخن ها:
اگر نتوانید جلوی ناخن جویدن تان را بگیرید: حداقلش این است که با ناراحتی و تحمل استرس، به آرامی ناخن های تان را، یکی پس از دیگری از بین می برید.
بدون اینکه خودتان هم بدانید، شما مبتلا به عادت جویدن ناخن (onychophage) هستید! شما بدون اینکه متوجه باشید، با دندان هایتان، ناخن های تان را تکه تکه می کنید. در موارد جدی تر این بیماری، بیمار ممکن است پوست های اطراف ناخن ها را بکند و باعث خونریزی شان شود. این ناخن ها اصلاً ظاهر زیبایی ندارند...
جویدن ناخن ها، پدیده ای رایج بین بچه ها
اغلب جویدن ناخن از دوران کودکی شروع می شود. اثاث کشی و نقل مکان، بحث های بین خواهر و برادرها، طلاق و مشکلات درسی ممکن است، به این ناراحتی در بین بچه هایی که مضطرب اند، دامن بزند.
در موارد دیگر، جویدن ناخن ممکن است، مربوط به تقلید از دیگران باشد. ممکن است شما از یک دوست یا یک بزرگتری که تحسین اش می کنید، جویدن ناخن را تقلید کنید. در اغلب موارد، این پدیده قبل از سن بلوغ، خود به خود، متوقف می شود. در برخی موارد هم، این عادت باقی می ماند. و در این بین هیچ یک از انگشت ها هم استثنا نیستند و جویده می شوند! ظاهراً همه حق جویده و گاز گرفته شدن دارند!!
روشی برای تخلیۀ استرس
همۀ ما راهی برای تخلیۀ احساسات و استرس های زندگی روزانه مان داریم.
بعضی افراد ورزش کردن را انتخاب می کنند و برخی کارهای هنری را... . برای برخی دیگر تخلیۀ عصبی از راه انگشت های شان تبدیل به راهی برای رسیدن به رهایی شده است!
عده کمی، مانند دوران کودکی برای خاطر جمع شدن، شصت می مکند! این نشانۀ یک بیماری عمیق است که شما نمی توانید ابرازش کنید و این حالت تهاجمی را به چندین شکل برمی گردانید، در واقع قادر نیستید آن را به گونه ای دیگر بیان کنید. نگران نباشید، با همۀ این ها، راه حل هایی وجود دارد که شما بفهمید برای کنترل این میل چگونه باید عمل کرد.
این راه حل ها عمل می کنند!
_ هیچ کاری به اندازۀ خلاص شدن از این عادت، برای مواظبت و نگه داری از دست های شما مؤثر و مهم نیست. در این زمینه باید اقداماتی انجام دهید!
با سوهان زدن مرتب ناخن ها، دیگر آنها را با دهان نمی گیرید و با مرطوب کردن دست تان، ناخن ها را از جای شان نمی کنید، ضمناً با این کار پوسته های کنده شده و وسوسه انگیز هم کمیاب می شوند!
به علاوه، با رضایت از انجام این کار، دیگر کمتر هوس می کنید، ناخنی را که به دقت مانیکور کرده اید، خراب کنید.
به هر حال، شما به بدن خود احترام می گذارید!
کار را با یک کرم مخصوص بر روی پوست شروع کنید، تا پوسته های کوچک نرم شوند! سپس پوسته ها را به کمک ناخن گیربگیرید. ناخن ها را کوتاه کنید و سوهان بزنید. در پایان هم فراموش نکنید که دست های تان را، خصوصاً دور هر ناخن را با کرم مرطوب کنید.
_ به ناخن های تان لاک تلخ بزنید. این کار می تواند شما را از به دهان بردن انگشت ها منصرف کند، البته این راه حل برای کسانی که تلخی آزارشان نمی دهد، قطعاً بی فایده است. قبل از هر چیز، می توانید به لایه های سخت کننده هم فکر کنید؛ این مواد، ناخن های سست شده در اثر مکش را تقویت می کنند.
_ از حرف زدن دربارۀ این مشکل با یک متخصص، ترجیحاً روانشناس، نهراسید. او می تواند به شما کمک کند که بفهمید علت جویدن ناخن تان ریشه در ذهن و افکارتان دارد. او به شما کمک خواهد کرد تا شرایطی (دغدغۀ رئیس را داشتن، در حالت نشسته جلوی تلویزیون، بر روی فرمان اتومبیل تان و...) را که باعث اقدام شما به جویدن ناخن می شوند، رفع کنید. ضمناً برای لحظه هایی که تاب مقاومت در برابر وسوسۀ ناخن جویدن را ندارید، راه کار ارائه می کند.
_ چیزی بجوید.
با این کار خودتان را مشغول می کنید و چیزی به غیر از ناخن های تان، در دهان و زیر دندان های تان خواهد بود. این چیز می تواند، آدامس یا بهتر از آن تکه ای از ساقۀ شیرین بیان باشد.
_ تمرینی عالی برای وارد کردن ضربۀ نهایی!
انگشت های تان را به دهان تان نزدیک کنید، بدون اینکه انگشت ها لب ها را لمس کنند. این کار را چند بار تکرار کنید سپس بدون اینکه به انگشتان تان دندان بزنید، آنها را بین لب ها بگذارید، و به این ترتیب تمرین را به پایان ببرید. آفرین! شما موفق شدید که خودتان را کنترل کنید!
_ شاید یکی از غیرقابل مقاومت ترین وسوسه ها، صدای ناخن ها در برخورد با دهان باشد، برای فرار از این وسوسه، انگشتان تان را به سمت چیزهای سخت و صاف (میز، فرمان ماشین...) هدایت کنید. این کار فوراً تمایل مقاومت ناپذیر جویدن ناخن را آرام می کند.
_ گذاشتن ناخن مصنوعی هم ترفند خوبی است. هرچه ناخن کلفت تر باشد، عملاً جویدن شان هم غیرممکن تر و سخت تر خواهد شد. پیش یک پروتزکار حرفه ای بروید و ناخن را تا حد ممکن کوتاه انتخاب کنید. مرتب پرشان کنید و تا زمانی که ناخن طبیعی خودتان بروید، نگه شان دارید.
ناخن های تان را تقویت کنید:
از بس که ناخن ها را جویده اید، سست و شکننده شده اند؟ با مالیدن مرتب روغن دانۀ گندم یا روغن بادام شیرین که طعم ناخوشایندی هم دارد، یک دوره درمان زیبایی را به ناخن های تان هدیه بدهید. یک درمان غذایی مکمل نیز، بر پایۀ سیستین، سیلیسیم و ویتامین ها، مانند اکرینال ناخنی، را شروع کنید.
ناخن های دست به طور متوسط در ماه 3 میلیمتر رشد می کنند، برخلاف ناخن های پا که رشدشان تنها 1.5 میلیمتر است.
وقـتـی نـفـس مـیكـشـی، دهـانـت را بـبـنـد!
خیلیها به دلیل حساسیتهای تنفسی مجبورند از راه دهان نفس بکشند و دلیلش هم این است که مخاط بینیشان در این حساسیتها متورم و مسیر تنفسی بینیشان مسدود شده است. اما تنفس از راه دهان، مشکلاتی را برای فک، دهان و صورت افراد ایجاد میکند که این مطلب بهطور گذرا به آنها اشاره میکند.
عوارض تنفس دهانی را بیش از همه دندانپزشکان احساس میکنند و ممکن است تشخیص اولیه آن را دندانپزشکتان به شما بگوید. خشکی دهان، افزایش پوسیدگی دندانها، خشکی لبها، التهاب و بیماریهای لثه به دلیل تغییر پوشش طبیعی میکروبی دهان، بوی بد دهان و اثر سوء روی فرم فکها و صورت از عوارض مهم تنفس دهانی است، بازماندن مداوم دهان، فشار جانبی روی فک بالا را نیز افزایش میدهد.
همچنین اگر تنفس شدید دهانی در طول سالهای رشد -از کودکی تا زمان بلوغ- ادامه داشته باشد، فک بالا میتواند دچار تنگی یا کاهش عرض شده و سقف دهان عمیق و کام گنبدیشکل شود که میتواند روی تیغه بینی فشار بیاورد و انحراف بینی ایجاد کند.
همه این عوارض مجددا تنفس دهانی را تشدید میکنند. نکته دیگر اینکه باز ماندن مداوم دهان، موقعیت زبان و شکل فک پایین را هم میتواند تغییر دهد و صورت، حالت دراز و کشیده پیدا میکند. از سوی دیگر، فردی که دچار تنفس دهانی است، برای آنکه راحتتر نفس بکشد سر خود را به عقب خم میکند و این مساله روی اندام او اثر منفی میگذارد.
لوزه سوم و تنفس دهانی:
وجود لوزه سوم یا لوزههای بزرگ در سنین 7، 8 سالگی باعث تنفس دهانی در کودک میشود و همین امر در صورت تداوم با فشار منفیای كه در سقف دهان ایجاد میكند به مرور باعث كشیدهترشدن صورت و در نتیجه بستهتر شدن قوس فك بالا میشود كه در موارد شدیدتر واقعا به زیبایی لطمه میزند. با تشخیص به موقع و درمان تنفس دهانی به خوبی میشود از ایجاد این مشكل در کودک جلوگیری كرد. برای درمان باید از یک متخصص ارتودنسی و یک جراح گوش و حلق و بینی کمک بگیرید.
تنفس دهانی و اختلال تکلم:
افرادی که دچار تنفس دهانی ناشی از گرفتگی بینی هستند از لحاظ تکلم مشکل دارند و معمولا تودماغی صحبت میکنند كه این مساله در شکلگیری شخصیت کودکان اهمیت خاصی دارد. افرادی که در اثر تنفس دهانی دارای فک بالای جلوآمده هستند، معمولا در ادای برخی کلمات و تلفظشان دچار مشکل میشوند.
راهحل:
شما ممکن است از راه دهان نفس بکشید ولی ندانید که چگونه با این مشکل کنار بیایید. ابتدا باید تشخیص صحیح داده شود و با ارزیابی و معاینه دقیق بالینی و با کمک رادیوگرافی علت تنفس دهانی مشخص شود. اگر مشکل انسدادی به دلیل آناتومیک و بیماریهایی مانند پولیپ یا التهاب لوزهها و... باشد درمان توسط متخصص گوش و حلق و بینی و با روشهای دارویی یا جراحی انجام میگیرد.
جالب است بدانید که علت اصلی بسیاری از جراحیهای بینی همین تنفس دهانی به دلیل اختلالهای ساختاری است. اما اگر تنفس دهانی، صرفا از روی عادت باشد، برای درمان از یک روش تمرینی استفاده کنید؛ یک تکه کاغذ را بین لبها نگه دارید و از بینی تنفس کنید. به محض باز کردن دهان کاغذ میافتد و شما نسبت به تنفس دهانی خود آگاه میشوید. این تمرین به تدریج تنفس دهانی عادتی را رفع میکند
مغز فندق، حدود 60 درصد روغن دارد که به رنگ زرد روشن بوده و دارای طعمی ملایم و بوی مطبوعی است . این روغن به مصرف تغذیه، عطرسازی و نقاشی میرسد . مغز فندق دارای مقدار زیادی فسفر است.
در 100 گرم مغز فندق مواد زیر موجود است:
انرژی 625 کالری
درخت فندق
آب 5/8 گرم
پروتئین 12/5 گرم
مواد نشاستهای 15 گرم
مواد چرب 60 گرم
کلسیم 200 میلیگرم
فسفر 320 میلیگرم
آهن 3/5میلیگرم
سدیم 2 میلیگرم
پتاسیم 700 میلیگرم
ویتامین ب 1 0/5 میلیگرم
ویتامین ب 3 1 میلیگرم
خواص داروئی:
فندق از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است . برگ، شکوفه، گل و پوست آن (مخصوصا پوست ریشه آن) قابض است.
1) فندق به دلیل اینکه دارای مقدار کمی مواد نشاستهای است و نیز دارای مواد معدنی زیادی مانند کلسیم، پتاسیم، فسفر، منیزیوم، سدیم و آهن است، غذای بسیار خوبی برای مبتلایان به دیابت محسوب میشود.
2) فندق غذای مناسبی برای تقویت بدن و مخصوصا دوره نقاهت است.
3) فندق مقوی رودهها و معده است.
4) فندق سموم را از بدن خارج میسازد.
5) فندق فشار خون را بالا میبرد.
6)خانمهائی که در بین دو عادت ماهانه خونریزی دارند برای درمان آن باید جوشانده پوست فندق بخورند.
7) روغن فندق برای از بین بردن سرفه و درد سینه مفید است.
8) روغن فندق برای کبد نافع است.
9) آنهائی که کارهای فکری میکنند باید فندق بخورند زیرا بدلیل داشتن فسفر زیاد مغز را تقویت میکند.
مضرات :
فندق اگر به مقدار کم خورده شود به هیچوجه مضر نیست ولی افراط در خوردن آن ایجاد نفخ و گاز شکم کرده و حالت تهوع تولید میکند. برای جلوگیری از این حالات، آنهائی که سرد مزاج هستند باید فندق را با آب و عسل خورده و گرم مزاجان با سکنجبین بخورند.
معاینۀ ضد پیری دقیقاً چیست؟
پزشکی ضد پیری فقط برای بازپروری بدن شما نخواهد بود.
اولین مرحله، اولین معاینۀ ضد پیری
پزشکی ضد پیری درمانی معجزه آسا در برابر آثار گذشت زمان نیست. در واقع پزشکی ضد پیری به دنبال تشخیص بیماری ها و معالجه شان قبل از آشکار شدن، است. اما برای این کار، کاندیدای معاینۀ ضد پیری نقش بسیار مهمی ایفا می کند. اوست که شیوۀ زندگی اش را در دست می گیرد و از طریق اصلاح آن، رفاه و آسایشش را افزایش می دهد.
معاینۀ ضد پیری در دو دورۀ زمانی صورت می گیرد:
اولین مرحله، اولین معاینۀ ضد پیری
معاینه با یک سری سوال و جواب مفصل شروع می شود که مرتبط با عادات غذایی و شیوۀ زندگی است، از جمله: شرح عادات غذایی، وضعیت هورمونی، نشانه های متفاوت بیماری ها، سابقۀ فامیلی و ... .
سپس پزشک با یک سری آزمایش کلینیکی کار را ادامه می دهد: گزارش تودۀ چربی یا بدون چربی، نیروی عضلانی، بررسی عملکرد تنفسی، سرعت واکنش ماهیچه ای، معاینۀ قلب و عروق، معاینۀ شناختی ...
در ادامه، پزشک با استفاده از نتیجۀ سوال و جواب ها، آزمایش های کلینیکی و احتمالاً عملکرد نامناسب اعضا که بروز پیدا کرده اند، یک بیلان بیولوژیک تجویز می کند.
دومین مرحلۀ معاینۀ ضد پیری
با نظر به اولین بیلان، پزشک با یک سری روش ها که تا حد امکان طبیعی اند، شروع به بازپروری بدن می کند.
پزشک با در نظر گرفتن تمامی نقاط در معاینه ها، برگزیده ترین و مناسب ترین شیوۀ غذایی را برای بیمار توضیح می دهد، که مناسب با وضعیت بدن وی و در جهت برطرف کردن کمبودهایش باشد.
اولین روش های طبیعی کاربردی برای اولین سری از اهداف: رژیم غذایی تعیین شده و هدف دار، اصلاح شیوۀ زندگی (خواب، دخانیات، الکل، فعالیت های جسمی و ورزشی) اگر این اقدامات کافی نباشند، می توان از مکمل های غذایی با دز مناسب از ویتامین، املاح و آنتی اکسیدان ها و همچنین مکمل امگا3 یاری جست. آخرین عاملی که می توان از آن کمک گرفت، یک مکمل هورمونی هدف دار است.
قطعاً، اگر در حین معاینات مشکل خاصی تشخیص داده شود، اقداماتی برای درمان ویژه آغاز خواهد شد که هزینه های این درمان ها ب رعهدۀ تأمین اجتماعی خواهد بود.
warningtm
warningtm
warningtm
warningtm
warningtm
warningtm
warningtm
warningtm
warningtm
warningtm
warningtm
warningtm
warningtm
warningtm
warningtm
warningtm
warningtm
warningtm
warningtm
warningtm
warningtm
warningtm
warningtm
warningtm
warningtm
warningtm
warningtm
warningtm
warningtm
warningtm
warningtm
No comments:
Post a Comment